Ko dāvināt Ziemassvētkos biznesa klientiem?

Pievienots : 2019-11-07 13:04:24

Koorporatīvās dāvanas Ziemassvētkos

  • priekšmeti ar uzņēmuma logotipu. Tās var būt dažādas dāvanas: pledi, krūzes, bloknoti, grāmatas u.c.
  • reklāmas produkti,piemēram, sienas vai galda kalendāri ar uzņēmuma logo.
  • dārgas un elitāras dāvanas ar individuālu gravējumu, kuras pasniedz īpašiem biznesa partneriem un uzņēmumu vadītājiem - pildspalvas, pulksteņi u.c.

Dāvanas klientiem

KĀ IZVĒLĒTIES KORPORATĪVĀS DĀVANAS?

Izvēloties korporatīvās dāvanas, nepieciešams ievērot dažus pamatnoteikumus: 

  • Nāciet klajā ar oriģinālu ideju.
  • Vissvarīgākais punkts ir oriģināla ideja. Padomājiet par emocijām, kuras vēlaties izraisīt dāvanas saņēmējam. Meklējiet interesantas idejas, kuru pamatā būs piemērots gadījums (šajā gadījumā - gaidāmie svētki).
  • Sāciet domāt par šīm dāvanām vairākus mēnešus iepriekš.
  • Pirms izvēlaties kādu variantu, pirmais ir noteikt korporatīvo dāvanu budžetu, cik daudz naudas esat gatavi atvēlēt. Neaprobežojieties ar banālām kancelejas precēm, bet arī izvēlaties kaut ko noderīgu vai oriģinālu. 
  • Arī ikdienišķu un pierastu dāvanu var padarīt oriģinālu. Piemēram, tējas baudīšanas komplekts. Tas var neaprobežoties tikai ar tēju un tējas krūzītēm, īpašiem gadījumiem var piemeklēt dažādus tējas baudīšanas rituālu komplektus, kuri sevī ietver vairākas interesantas pozīcijas, klāt pievienojiet nelielu stāstu par dāvanu, kā arī lietošanas instrukciju. Šāda dāvana noteikti paliks atmiņā biznesa partneriem un klientiem. 

Ziemassvētku dāvanas

Sastādiet dāvanu sarakstu

Varat izveidot sarakstu ar visām dāvanām, ko esat ieplānojuši un pēc tam iedot kolēģiem nobalsot, par viņuprāt, atbilstošāko un oriģinālāko dāvanu svētkos. 

Rezultātā jūs iegūsiet sava veida dāvanu sarakstu, kurā, iespējams, būs vērtīgs dāvanu saraksts arī turpmākajiem svētkiem. 

DAŽĀDAS DĀVANAS BIZNESA PARTNERIEM 

Apkoposim dažas populāras dāvanas svētkos biznesa partneriem

  1. Ādas izstrādājumi: dienasgrāmatas nākošajam gadam, kancelejas piederumu komplekti. Ja esat nolēmis pasniegt šādu dāvanu, galvenokārt  pievērsiet uzmanību tā kvalitātei.
  2. Elitāru tējas vai kafijas komplektu. Šī ir Viena no universālākajām dāvanām. 
  3. Eksotisks augs dārgā un izsmalcinātā puķu podā. Jūs varat pasniegt vadītājam augu - skābekļa avotu. Tikai painteresējaties vai šis augs nav indīgs, ar spēcīgu aromātu un vai ir viegli kopjams.

Dāvanas

Dažas idejas Jaunā gada un Ziemassvētku dāvanām kolēģiem: 

  • Tējas ballīšu un saldumu cienītājiem piemēroti komplekti ar riekstiem, medu, žāvētiem augļiem, dabīgām tējām, kas nāk no ekoloģiski tīriem mūsu valsts nostūriem. Šāda dāvana patiks visai komandai. 
  • Saldumi un konfektes, kas izgatavotas no dabīgām sastāvdaļām (trifeles, šokolādes pralinē, augļiem šokolādē utt.).
  • Dažādu formu konfektes (eglītes, Ziemassvētku vecītis, gada simbols, Ziemassvētku balle).

Korporatīvajām biznesa dāvanām nav obligāti jābūt dārgām, jo ​​galvenais ir izrādīt rūpes un parādīt kolēģiem un partneriem, ka jūs par viņiem domājat arī svētkos. 

VIOLET.LV komanda palīdzēs arī jums svētkos apsveikt darba un biznesa kolēģus ar oriģināliem un interesantiem ziemassvētku pušķiem un ziedu kompozīcijām!

Saistītie raksti

Dalīties ar šo rakstu

Pievienot komentāru

 (ar http://)

Atsauksmes

Vērtējums
5.0 No 5