Kāzu Dekorācijas un Noformējums, Līgavas Pušķi

Pievienots : 2019-05-26 11:58:53

Šajā rakstā apskatīsim dažādas kāzu dekorēšanas iespējas. Kādus ziedus izvēlēties līgavas pušķim. Ar kādiem ziediem un augiem dekorēt kāzu svinību vietu. Apskatīsim arī dažādas interesantas un oriģinālas idejas, kāzu svinību vietas dekorēšanai.

līgavas pušķis

Ziedi Līgavas Pušķim

Populārākie ziedi līgavas pušķiem

RANONKUĻI - Šie ziedi ir kļuvuši ļoti populāri pēdējo pāris gadu laikā un arvien vairāk tiek izmantoti līgavu pušķos. Ranonkuļi tiek izvēlēti to skaisto un maigo ziedu dēļ. Tie ir dažādās pasteļa krāsās, kas piešķir maigumu un svinīgumu līgavas ziedu pušķim. Šie ziedi ir visdažādākajās krāsās ar dažādiem ziedu galvas izmēriem, kā arī ranonkuļus var kombinēt ar dažādiem citiem ziediem, piemēram, rozēm vai sukulentiem, tādejādi radot lielisku un bagātīgu līgavas pušķi.

PEONIJAS - Peonijas līdzīgi kā ranonkuļi, pēdējos gados ieguvušas lielu popularitāti līgavu vidū. Peoniju lielie un krāšņie ziedi līgavas pušķi padarīs neaizmirstamu un bagātīgu, un to noteikti pamanīs visi kāzu viesi. Šie ziedi ir perfekta izvēle vasaras un pavasara kāzām, kad sākas šo ziedu sezona.

ROZES - Tradīciju, klasikas un elegances piekritējiem. Rozes vienmēr ir bijušas un būs līgavas pušķu, kāzu vietas un kāzu auto noformējuma karalienes. Šie ziedi savu popularitāti ir ieguvuši to skaistuma, krāsu variāciju un plašo ziedu šķirņu dēļ. Šie ziedi ir pieejami visu gadu un tie lieliski iederas gan ziemas kāzās, gan pavasara kāzu dekorēšanā un līgavas pušķu veidošanā.

HORTENZIJAS - Šie ziedi līgavu pušķos ir sākti izmantot salīdzinoši nesen, tomēr līgavas pušķis ar hortenzijām izskatās skaists un bagātīgs. Līdzīgi kā ranonkuļiem, arī hortenzijām ir plaša krāsu variācija un šīs lielās ziedu galvas rada pārsteidzoši bagātīgu izskatu gan līgavas pušķim, gan kāzu vietas noformēšanā.

SUKULENTI - Sukulenti ir ļoti dažādi to dažādo šķirņu un augu izskata daudzveidības ziņā. Sukulentus kāzās un līgavas pušķos izmanto ne tik ilgi kā, piemēram, rozes, tomēr tie ir guvuši milzu popularitāti. Sukulenti ir pieejami visu gadu un tie ir lieliski augi, gan līgavas pušķu veidošanā, gan kāzu galda noformējumā, gan kāzu viesību telpas dekorēšanā. To dažādu formu, krāsu un izskata dēļ, tie būs lieliski augi gan elegantām aristokrātu kāzām, gan vasaras kāzām ārā.

NEĻĶES - Neļķes sava neparastā izskata, dažādo ziedu krāsu un izturības dēļ ir ļoti populāras līgavas pušķu izveidē un kāzu vietas noformēšanā. Neļķes zied visu gadu, tādēļ tās ir lieliska izvēle kā ziemas tā vasaras kāzu ceremonijām.

ORHIDEJAS - Šie ir ļoti eksotiski un trausli ziedi. Orhidejas piešķir karaliskumu un eleganci līgavas pušķiem. Šie ziedi simbolizē maigumu un skaistumu un lieliski izskatās kopā ar citiem augiem. Orhidejas ir ļoti populāri ziedi pludmales kāzu tematikā.

ANEMONES - Šie ziedi nebūs klasiskā kāzu pušķa izvēles pamatā. Anemones ir ļoti noslēpumaini un pat mistiski ziedi, kur to melnais ziedu vidus ar sniegbaltajām ziedlapām rada īpašu un noslēpumainu pieskaņu līgavas ziedu pušķim. Anemone nav katras līgavas izvēle, bet noteikti padarīs līgavas pušķi skaistu un īpašu.

PUĶUZIRŅI - Puķuzirņi simbolizē vieglumu, dzīvesprieku un gaišumu. Šie trauslie, smaržīgie un krāsainie ziediņi ir lieliski piemēroti līgavas pušķiem. Tie rada viegluma un prieka sajūtu un ir īpaši populāri pavasara kāzu tematikas izvēlē.

Lai izvēlētos ziedus savam līgavas pušķim, jums nav jābūt ekspertēm ziedu pasaulē. Galvenais ir sekot savai sirdsbalsij un izvēlēties tos ziedus, kuri jums tiešām patīk. Ziedus var veidot dažādos pušķos un kombinācijās, un radīt dažādas un skaistas ziedu kompozīcijas.

kāzu vieta

Kāzu Viesību Vietas Dekorācijas

Kāzu viesību vietas noformējumā var izmantot visdažādākos ziedus, augus un dekorācijas. Viss ir atkarīgs no jūsu vēlmēm un budžeta.

Ziedi Kāzu viesību vietas noformējumā

Izvēlētos ziedus kāzu viesību vietas noformēšanai ir jāņem vērā vairāki faktori.

  1. Jāizlemj kādā krāsu gammā jūs vēlaties ieturēt viesību vietas noformējumu. Izvēlētos krāsu gammu var sākt piemeklēt ziedus. Ziedu daudzveidība un krāsu gammas ir ļoti daudz, tādēļ šī nebūs problēma, lai rotātu svinību vietu, jūsu mīļākajās krāsās. Visbiežāk kāzu ceremonijas un svinību vietas tiek rotātas baltā krāsas gammā, kas vienmēr akcentēs un padarīs svinību vietu gaišu un mājīgu. 
  2. Visbiežāk, svinību vietas ziedi ir saskanīgi ar ziediem, kuri atrodas līgavas pušķī. Tās var būt nebeidzamas kombinācijas sākot no margrietiņām, līdz kallām, rozēm un orhidejām. Šajā gadījumā ir gan jāņem vērā budžeta iespējas, lai dekorāciju ziediem nebūtu jāiztērē liela naudas summa. Ja līgavas pušķis ir no orhidejām, tad dekorāciju kompozīcijās orhidejas var būt kā akcents, kuras papildina citi, nedaudz lētāki ziedi.
  3. Kāzu tematika arī ir ļoti svarīgs aspekts izvēloties ziedus dekorācijām. Pavasara, vintage un dārza kāzu ceremonijām būs piemēroti pavasara un vasaras sezonas ziedi, piemēram, peonijas, ranonkuļi, puķuzirņi vai tulpes, ziemas ceremonijām piemērotākas būs rozes, neļķes vai orhidejas..

kāzu ceremonija

Kāzu Dekorācijas

Kāzu vietas dekorēšana var būt diezgan sarežģīts un laikietilpīgs process. Esam sagatavojuši dažus padomus un vadlīnijas pēc kurām būs vieglāk saplānot kāzu dekorācijas.

  1. Tāpat kā ziedu izvēlē, arī svinību vietas dekorēšanā vēlams pieturēties pie vienas vai divām krāsām. Šīs būs dekorāciju galvenās krāsas, kas palīdzēs izcelt un akcentēt svinību vietu. 
  2. Galdauti, salvetes un krēslu pārvalki. Šīs ir divas lietas, kuras svētku vietu padarīs vēl svinīgāku. Vislabāk galdautus, salvetes un krēslu pārvalkus ir izvēlēties vienā tonī, tas arī palīdzēs akcentēt dekorācijas un ziedus. 
  3. Galdu formas ir vislabāk veidot vienādā stilā, cita stila vai formas galdu var izvēlēties jaunajam pārim, lai to akcentētu. 
  4. Noteikti ir jāpadomā par svinību vietas apgaismojumu. Lai brīžos, kad ir nepieciešams var izveidot spilgtāku apgaismojumu, vakariņu laikā apgaismojums var būt nedaudz pieklusināts. Šādu efektu un akcentus noteikti var panākt ar svečturiem, lampiņu virtenēm, laternām vai prožektoriem. 
  5. Svinību vietā noteikti nepieciešams izveidot stūrīti ziediem. Var atvēlēt mazu platību galvenajā svinību norises vietā, kur ir novietotas vāzes ar ūdeni, lai tur pēc ceremonijas var novietot saņemtos ziedus, kas kāzu viesus priecēs visu vakaru un būs lielisks papildinājums kāzu dekorācijām. 
  6. Lai nebūtu pārāk daudz dažādu elementu, mēs ieteiktu veidot vienu galveno kompozīciju uz galdiem, kuru var papildināt ar dažiem stila elementiem. 
  7. Arī kāzu torte var būt lielisks dekorāciju elements. To var novietot svinību vietas centrā un tas var papildināt svinības vietas dekorācijas. 

Lai arī kāda būtu jūsu kāzu tematika, vēlmes līgavas pušķim, vai kāzu svinību vietas dekorācijām VIOLET.LV atsaucīgā komanda palīdzēs jums izdekorēt kāzu svinību vietu, izveidot skaistāko līgavas pušķi, kā arī piemeklēs dekorācijas un izdekorēs jūsu kāzu ceremoniju un svinību vietu.

Saistītie raksti

Dalīties ar šo rakstu

Pievienot komentāru

 (ar http://)

Atsauksmes

Vērtējums
5.0 No 5