Ziedi un dāvanas absolventiem izlaidumā

Pievienots : 2019-05-14 19:39:29

Šajā rakstā iespējams uzzināt, kādus ziedus un dāvanas izvēlēties absolventiem izlaidumā. Ziedu Kompozīcijas, Ziedu Pušķi un Bloom Box ar kuriem apsveikt izlaidumā. Kā arī apskatīsim dažādu ziedu un ziedu krāsu simbolisko nozīmi.

ziedi izlaidumam

Ziediem mūsdienās ir piešķirta ļoti liela nozīme un ziedi vienmēr ir bijuši labklājības un mīlestības simbols. Tieši tādēļ, ziedi dāvināšana absolventiem izlaidumā ir kļuvusi par neatņemamu šo svētku sastāvdaļu. Šis dzīves pārejas periods ir ļoti nozīmīgs absolventiem un pareizie ziedi noteikti piešķirs vēl svinīgāku gaisotni šai lielajai dienai.

Ja jūs prātojat kādus ziedus izvēlēties izlaidumam, šajā rakstā mēs apskatīsim vairākus ziedu pušķus, ziedu kastes un ziedu kompozīcijas kuras pasniegt izlaidumā, kas būs atbilstoši un piemēroti ikvienam budžetam.

Ziedu krāsu nozīme

Kādus ziedus izvēlēties izlaidumā? Ziedu krāsu nozīme

Spilgtas, drosmīgas un jauktas krāsas ir saistītas ar svētkiem un svinībām. Dzeltenie ziedi bieži tiek pasniegti par labi paveiktajam darbiem un simbolizē veiksmi un prieku; purpura ziedi var simbolizēt panākumus kopā ar cieņu par sasniegumiem. Oranži ziedi ir entuziasms, aizraušanās ar dzīvību un uztraukums, bet zaļie ziedi ir jauni sākumi un veiksme.

puskis absolventam

ROZĀ ZIEDI – Rozā ir žēlastības, maiguma un laimes krāsa. Neatkarīgi no ziedu lieluma un formas - no mazajiem krūm rožu ziediņiem līdz milzīgajiem peoniju ziediem, rozā ziedi nodod jaunības, nevainības un prieka vēstījumu ziedu saņēmējam.

BALTI ZIEDI - Bieži saistīti ar nevainību, pazemību un godbijību, baltie ziedi rada klasisku elegances un skaistuma sajūtu. Svaigi ziedu pušķi, bloom box vai ziedu kompozīcijas, kurās dominē baltie ziedi, ir pieticības un elegances simbols. Balti ziedi izlaidumā noteikti būs ļoti iederīgi un atbilstoši.

ORANŽI ZIEDI - Oranžā krāsa ir spilgta un pamanāma krāsa. Šādas krāsas ziedi izlaidumā būs prieka, siltuma un laimes simbols. Neatkarīgi no tā, vai jūs sajaucat oranžo ar citām krāsām, oranžs pušķis būs pilns ar dzīvību un prieku, kas arī lieliski simbolizē pašu izlaiduma dienu.

DZELTENI ZIEDI – Šādas krāsas ziedi vienmēr rada smaidu un siltas sajūtas. Dzeltenas krāsu kombinācijas ziedi būs ideāli piemēroti izlaiduma ziedu kompozīcijām. Tie ir arī draudzības, jaunu iesākumu un laimes simbols. Šie ziedi rada prieka un laimes sajūtu.

VIOLETI ZIEDI - Violeti ziedi ir ceremoniju ziedi. Tie apliecina cieņu, lepnums un panākumus. Šī ir karaliska un grezna krāsa. Violetas krāsas ziedi ir vieni no viss daudzveidīgākajiem krāsu ziediem. Tieši šo krāsu jūs varat kombinēt ar citām krāsām, lai nodrošinātu ziedu pušķa dziļumu un kontrastu. Ziedu pušķis, kas piepildīts ar violetiem ziediem ir apbrīnas vērts. Šāds ziedu pušķis izlaidumā būs ļoti krāšņs un karalisks.

SARKANI ZIEDI - Sarkanie ziedi simbolizē vēlmes, spēku un kaislīgu mīlestību. Ar skaistumu, drosmi un siltumu, ko simbolizē šī krāsa, ziedu pušķi izlaidumā būs koši un labi pamanāmi. Ziedu kompozīcijas sarkanos toņos absolventiem parasti dāvina ļoti tuvi un iemīļoti cilvēki.

izlaidums

Ziedi Izlaidumam, Ziedi Absolventiem

Ziedu simboliskā nozīme

Ir vairāki ziedi, kas ir ideāli piemēroti izlaidumam. Neļķes simbolizē labu veiksmi, kamēr peonijas un lilijas pārstāv bagātību un labklājību. Tropiskie ziedi ir piedzīvojumu sajūta, kas ir ideāli piemēroti jaunajam absolventam, kurš sāk jaunu dzīves posmu.  

PEONIJAS – Peonijas ir karaliski, cēli un skaisti ziedi. Šie ziedi simbolizē uzvaras un jaunus sākumus. Peonijas būs piemēroti ziedi izlaidumā, tomēr šie ziedi būs piemēroti sievietēm, to maiguma un smalko ziedlapu dēļ.

NEĻĶES - Neļķes mūsdienās nav iemantojušas to labāko reputāciju, tomēr tas ir ļoti maldīgs uzskats. Neļķes simbolizē mīlestību, valdzinājumu un atzinību. Vienīgās neļķes ar kurām ir jābūt piesardzīgiem dāvinot ir neļķes ar daudzkrāsainiem ziediem. Šādas neļķes simbolizē atsacīšanos, bet veiksmīga izvēle izlaidumā būs rozā krāsas neļķes, kas simbolizē sirsnību un pateicību.

ROZES - No visa plašā rožu krāsu spektra, izlaiduma ziedus ieteicams izvēlēties dzeltenā, rozā vai baltā krāsā. Šo ziedu simboliskā nozīme ir pateicība, prieks, līksmība, laime un elegance.

GERBERAS - gerberas būs lieliska ziedu izvēle izlaidumam. Gerberas ir piemērotas dāvināšanai gan sievietēm, gan vīrietim. Gerberas simbolizē skaistumu, nevainību un skaidrību. Šie krāsainie un koši ziedi ir ļoti populāra izvēle.

LILIJAS - Lilijas ir cēli, karaliski un ļoti aromātiski ziedi. Šiem ziedi ir ļoti saistīti ar dažādiem Dieviem un ceremonijām. Šajos ziedos ir saskatāma  gaismas, tīrības, nevainības, cēluma un karaliskuma simbolika. Šie ziedi noteikti tiks pamanīti izlaidumā.

ĪRISI - Šie ziedi savu nosaukumu ieguvuši pateicoties Hipokrātam, kurš īrisus šādi nodēvējis par godu Grieķu dievietei Irīdai. Šie ziedi simbolizē spēku, neizsīkstošu enerģiju un unikalitāti. Šie ir spēcīgi tomēr trausli un skaisti ziedi. Šādi ziedi izlaiduma pušķī nesīs prieku un izturību.

STRELĪCIJAS - Strelīvijas simbolizē prieku un laimes sajūtu. Šie skaistie paradīzes ziedi ir ideāli piemēroti pušķim izlaidumā gan sievietēm, gan vīriešiem. Strelīcijas ir eksotiski, skaisti un unikāli ziedi.

ALSTROMĒRIJAS - Šie ziedi simbolizē bagātību, labklājību un laimi. Tas ir arī draudzības zieds. Ideāli piemērts ziedu pušķim izlaidumā. Alstromērijas ir daudz un dažādās krāsās un tās var kombinēt visskaistākajos izlaiduma pušķos.

Ziedi apsveikumam Izlaidumā

Izlaiduma ziedu pušķi ir daudz un dažādi. VIOLET.LV interneta ziedu veikals izveidos krāšņākos un skaistākos pušķus izlaidumiem. Jūs varat izvēlēties, kādus no mūsu esošajiem ziedu pušķiem vai pasūtīt unikālus ziedu absolventam un mēs tos izveidosim.

Lai Jums un jūsu absolventam skaisti un krāšņi svētki.

Saistītie raksti

Dalīties ar šo rakstu

Pievienot komentāru

 (ar http://)

Atsauksmes

Vērtējums
5.0 No 5