Par rožu krāsām!

Pievienots : 2018-10-23 14:27:56

Rozes ir sarkanas, rozā, baltas, melnas un daudzās citās krāsās. Lai atvieglotu Jūsu dzīvi pareizajā rožu krāsas izvēlē, VIOLET.LV ziedu piegāde piedāvā nelielu ieskatu rožu krāsu izvēlē un to nozīmē! Padariet savu ziedu piegādi vieglāku un saņēmējam jaukāku!

Sarkanas rozes

Sarkanas rozes ir biežāk dāvinātās rozes. Sarkanā rožu krāsa simbolizē romantisku jūtu esamību, mīlestību. Sarkanās rozes atspoguļo arī skaistumu un pilnību.

Dzeltenas rozes

Gaišums, jautrība un prieks ir tas, kas nāk prātā, domājot par dzeltenām rozēm. Dzeltenās rozes rada siltas sajūtas. Dāvinot dzeltenās rozes, saņēmējs sajutīs draudzīgumu un prieku ar kuru jūs dalījāties.

Rozā krāsas rozes

Rozā krāsas roze piešķir laimes sajūtu, graciozitāti un apbrīnu. Eleganci, prieku un saldumu. Rozā rožu pušķis ir piesardzīgāks un maigāks veids, kā paust savu mīlestību.

Baltas rozes

Baltas rozes izsaka nevainību, tīrību un šarmu. Baltas rozes tradicionāli izmanto kāzās un jaunu attiecību sākšanā. Baltas rozes ir arī gaišas piemiņas apliecinājums. Ar baltajām rozēm nevar kļūdīties – lai arī kādas jūtas dāvinātājs paustu, saņēmējs tās spēs novērtēt.

Oraņžas krāsas rozes

Ar savu liesmojošo enerģiju oranžas krāsas rozes simbolizē kaisles un aizrautīgas pievilkšanās spēka izpaušanai. Oranžā krāsa bieži tiek saistīta arī ar saulainu laiku Jūsu dzīvēs.

VIOLET.LV ziedu piegāde novēl Jums radīt jaukas sajūtas un emocijas, gan ziedu saņēmējam, gan pašiem sūtītājiem! Pasūtīt Jūsu izvēlētās rozes jau šodien -  https://violet.lv

Dalīties ar šo rakstu

Pievienot komentāru

 (ar http://)

Atsauksmes

Vērtējums
5.0 No 5