Ziedi sievietei, kādus ziedus dāvināt

Pievienots : 2019-12-03 21:19:14

Kādus ziedus dāvināt?

Katra sieviete mīl saņemt ziedus gan svētkos, gan parastā darba dienā! Bet kā gan zināt kādas puķes patīk mūsu sievietēm?

Katrs zieds nes maģisku informāciju, tas ir paslēpts krāsā, formā, aromātā. Piemēram, rozā ziedi tiek uzskatīti par universāliem ziediem, kas var būt piemēroti jaunai meitenei vai nobriedušām sievietēm. Daudzi dzeltenus ziedus saista ar atvadīšanos, bet tas tā nav. Dzeltenais uzlādē ar saulainu noskaņu, dzīves mīlestību un panākumiem. Daudzi radoši cilvēki izvēlas dzeltenus ziedus. Sarkani ziedi stāstīs par spēcīgām izjūtām, bet bagātīgi bordo - par spēcīgu aizraušanos. Baltie ziedi ir gaismas mīlestības, maiguma un tīrības simbols. Ziedi, apvienojot vairākas nokrāsas, stāstīs par daudzveidīgu sajūtu klāstu.

Ziedi sievietei

Vairumā gadījumu skaists ziedu pušķis būs īstā dāvana sievietei. Tāpēc no sākuma apskatīsim, kuri būs tie ziedi kas patiks jūsu mīļotajai. Iesākumā pirms pērkat ziedus ir svarīgi pārliecināties, lai tie būtu svaigi. Ziedu galvas būtu stingras un lapas sulīgi zaļas un stingri turētos pie zieda kāta. Varat pataustīt ziedu galvas un jums būs skaidrs vai ziedi ir svaigi. 

Populārākie ziedi vienmēr ir bijuši tulpes un rozes, bet ne vienmēr tie var būt labākā izvēle. Iespējams jūsu sievietei patīk eksotiskāki ziedi vai augi. Pirms dāvināt ziedus apskatīsim pāris populāros ziedus pēc to izturības. 

  • Delfīnijas līdz 5 dienām.
  • Eustoma, hiacintes, lavanda, frēzijas, tulpes, peonijas, narcises , anemones, ranunculi, hortenzija līdz 7 dienām.
  • Saulespuķes  līdz 9 dienām.
  • Lilijas, margrietiņas, gerberas, ļoti svaiga roze līdz 10 dienām.
  • Flokši 10  līdz 12 dienas.
  • Dālijas, amarilijs, neļķes, asteres līdz 15 dienām.
  • Orhideja 14 līdz 17 dienas.
  • Alstromērijas un krizantēmas līdz 20 dienām.

Ziedu izvēle

Ziedu dāvināšanas tradīcijas.

Latvijā dzīviem cilvēkiem parasti tiek dāvināts nepāra skaitlis ziedu. Šāda tradīcija veidojusies, balstoties uz kristīgām idejām par mirušo un dzīvo pasauli.  Vācijā un ASV mīļotajam un mīļotajam tiks pasniegts pušķis ar pāra skaitu ziedu, lai katram ziedam būtu savs pāris. Arī japāņi izvēlas pāra ziedu skaitu, izņemot 4 ziedu pušķi. Šajā valstī skaitlis 4 nozīmē nāvi. 

Bet, ja pušķis sastāv no vairāk nekā 9 ziediem, to skaitam vairs nav fundamentālas nozīmes. Šādas kompozīcijas izskatās greznas un neprasa to sastāvdaļu pārskaitīšanu. Dāvināt ziedu pušķi ar vairākiem ziediem sievietei varat dažādos svētkos, tas vienmēr patiks un tāpēc arī iepriecinās jebkuru ziedu saņēmēju. 

Cik ziedu dāvināt pirmajā randiņā?

Pirmais randiņš jau ir tik aizraujošs brīdis. Jūs dodoties uz tikšanos varat iepriecināt jauno mīļoto ar puķēm, kuras pasniedzot varat mazināt apmulsumu un spriedzi. Tas, vai dāvināt ziedus sievietei pirmajā randiņā vai nē, ir katra paša ziņā.  Ja jūs izlemjat uz randiņu doties ar ziediem, labāk izpētīt ieteikumus pušķa izvēlei. Pirmajā tikšanās reizē arī nevajadzētu nākt ar lielu dārgu pušķi, lai arī viņš būs skaists, tas meiteni var nostādīt neērtā situācijā.

  • piemēroti būs 3-5 ziedu pušķi;
  • ne visi ziedi izskatīsies labi pa vienam: margrietiņas, maijpuķītes, vijolītes, tulpes vislabāk izskatīsies pušķī. Tās pušķos izskatās eleganti un skaisti;
  • jo jaunāka meitene, jo spilgtākiem jābūt ziediem. Tie viņai patiks;
  • Svarīgs ir iepakojums, kurā pušķis tiek pasniegts sievietei.

Ziedu kaste

Jūs vienmēr varat atrast iemeslu, lai dāvinātu ziedus sievietei.

  • Dāvinot ziedus jūs varat pateikt paldies par palīdzību. Tik pat labi ziedu dāvināšana sievietēm, var būt ne tikai romantiskā nozīmē.
  • Izrādot savu interesi par sievieti ar ziediem, ja pirmais randiņš bija veiksmīgs. Varbūt tam sekos arī otrais randiņš.
  • Parādot, ka nožēlo, kaut ko kas ir noticis. Jūs varat parādīt savu atvainošanos. Ziedi var visu izlīdzināt un izteikt tās lietas, kuras jau tā jums ir grūti vai neērti nodot vārdos.

Pasūti ziedus savai sievietei pie mums VIOLET.LV. Piegādāsim tos Rīgā un Latvijā.

Saistītie produkti

Saistītie raksti

Dalīties ar šo rakstu

Pievienot komentāru

 (ar http://)

Atsauksmes

Vērtējums
5.0 No 5