Ziedu piegāde Jūrmalā

Pievienots : 2020-06-17 21:15:50

Svaigi ziedu pušķi, ziedu kastes, rozes, dāvanu kastes, personalizēti pasūtījumi pie Tavas mammas, radinieka, drauga vai mīļotā cilvēka nama durvīm Jūrmalā.

  • Mēs nodrošinām drošu un laicīgu ziedu piegādi Jūrmalā Tevis izvēlētā laikā.
  • Mums ir laipni un uzticami kurjeri, kuri ātri piegādās Tevis izvēlētos ziedus jebkurā vietā Jūrmalā.
  • Mums ir individuāla pieeja un personiska attieksme ziedu pušķu izveidē.

Saulriets, jūra un ekskluzīvs rožu pušķis – izcila kombinācija!

Jūrmalai piestāv skaisti ziedi un prieks mīļotā cilvēka acīs. Vēlies sagādāt neaizmirstamas emocijas – izvēlies ziedus, pasūti un mēs piegādāsim Tevis norādītā vietā Jūrmalā.

Ziedi Jūrmalā

Jūrmalā lielākoties cilvēks jūtas kā kūrortā, tāpēc īpašs ziedu pušķis šo sajūtu papildinās. Vēlies izrādīt savu mīlestību, pateikt paldies, vienkārši iepriecināt vai atgādināt par sevi – nosūti savam mīļajam cilvēkam kasti ar svaigiem ziediem. Kāpēc lai šie ziedi nebūtu hortenzijas jūras zilā krāsā, vai sārtas rozes kā neatkārtojamie Jūrmalas saulrieti? Mēs varam piegādāt ziedus arī pašā Jūrmalas pludmalē, vai kādā no Jūrmalas kafejnīcām. Jums tikai jāzina šī cilvēka atrašanās vieta.

Iedomājies, kāds pārsteigums būtu, ja mīļotais cilvēks saņemtu ziedu kasti, sauļojoties jūras krastā! Un nemaz nevajadzētu vāzi, jo ziedi jau būtu veldzējošā oāzē. Un ko Tu teiktu, ja Tavs mīļotais cilvēks saņemtu kādu saldu Rīgas gardumu ar piegādi tieši Jūrmalā? Mēs piedāvājam ekskluzīvos makarūnus vai garšīgākos Rīgas eklērus atvest uz jebkuru vietu Jūrmalā. Jūrmalā ir tāda atmosfēra, kas liek aizmirst visas ikdienas raizes un ziedi šo brīvdienu sajūtu tikai pagarinās. Ziedi sievietei rada ļoti īpašas sajūtas, Tu vari izrādīt savu uzmanību pat tad, ja atrodies citā pilsētā vai pat valstī. Tu izvēlies atbilstošākos ziedus– mēs piegādājam kur vien Tu norādīsi – Rīgā, Jūrmalā, vai kādā citā pilsētā.

Ziedu piegāde Jūrmalā

Saistītie produkti

Saistītie raksti

Dalīties ar šo rakstu

Pievienot komentāru

 (ar http://)

Atsauksmes

Vērtējums
5.0 No 5