Ziedi dekorēšanai

Pievienots : 2019-05-01 17:40:23

Svinīgais pasākums

Neatkarīgi no tā, vai jūs vēlaties nelielas svinības tuvāko draugu un ģimenes lokā, vai lielas svinības, vienmēr aktuāli būs dekorācijas īpašās dienas svinībām. Jūs vienmēr vēlēsieties, lai jūsu svinības paliek atmiņā ne tikai ar lielisko atmosfēru, bet arī ar pārsteidzošo svētku noformējumu. Ziedi būs viens no labākajiem veidiem, kā savām svinībām piešķirtu īpašu gaisotni, kā arī parādītu savu personīgo stilu un izrotātu ballītes tēmu. 

 

pasākuma ziedi

Svētku noformējums

Ja vēlaties svinību galdu rotāt ar ziediem, iesakām izvēlēties savus mīļākos ziedus un izvietot tos vairākās vāzēs vai ziedu kastēs, lai ziedi vītos cauri svinībām. Šī būs arī lieliska iespēja piešķirt vairāk krāsu savam svētku noformējumam. 

 

Ballītes noformējuma krāsas

Ja ballītes tēma ir askētiska un ieturētā mierīgos, vienas krāsas toņos, dažādu krāsu ziedi dos lielisku akcentu svētku vietai. Piemēram, rozā un oranžas krāsas ziedi piešķirs lielisku akcentu vēso toņu gammai, bet violeti un bordo krāsas ziedi piešķirs svētku tematikai elegantu un karalisku noskaņu.

 

Ziedu izvēle

Arī ziedi ar kuriem izvēlaties dekorēt savu pasākumu spēj nodot vēstījumu. Rozes būs piemērotas mīlestības svinēšanai un romantiskas gaisotnes piešķiršanai pasākumā. Tulpes vai saulespuķes būs piemēroti ziedi, piemēram, izlaiduma svinēšanai vai vārda dienas svinībām. 

 

Galda dekors

Svētku galda dekorēšanai lieliski noderēs arī dažādi garšaugi, piemēram, pie galda kartēm pievienojot svaiga rozmarīna zariņu, tas galda noformējumam piedos lielisku akcentu un šī noteikti būs ideja, ko aizņemsies arī svētku viesi savās viesībās. 

ranunkuļi

Garšaugi

Kamēr ziedi bieži tiek izmantoti dekorēšanai, ir arī vairāki ziedi, kuri ir, gan dekoratīvi, gan ēdami. Garšaugi, piemēram, timiāns un koriandrs, ir lieliski pušķu un ziedu kompozīciju akcenti, bet tos var pievienot arī salātiem un zupām, ja novietosiet pie katra šķīvja šādu garšaugu buntīti, tas ļaus viesiem pašiem pievienot šos garšaugus ēdieniem, pēc pašu gaumes. 

Garšīgās begonijas

Begonijas ir arī ēdamas, un tām piemīt citrusaugļu garša, kas labi papildina ēdiena garšu, ja jūs gatavojat tvaicētus dārzeņus vai vēlaties pievienot vēl kādu gardu elementu jūsu salātiem. 

 

Ziedu un augu izmantošanai svinībās ir daudz un dažādi veidi, jums tikai jāatrod savs ideālais un unikālais piegājiens. VIOLET ziedu piegāde palīdzēs jums noformēt jebkuru ballīti vai svinības - https://violet.lv

Dalīties ar šo rakstu

Pievienot komentāru

 (ar http://)

Atsauksmes

Vērtējums
5.0 No 5